Diensten

 

RCK Sales Support biedt de volgende diensten: 

DSC_5128 - kopie (2) - kopie

  • Verkoopondersteuning

Nieuwe klanten waar u al jaren graag zaken mee wilt doen. RCK Sales Support helpt u bij de acquisitie. Benadert namens u potentiële klanten en voert de kennismakingsgesprekken. Indien gewenst volgt RCK de door u uitgebrachte voorstellen en/of offertes op. Met als doel uitbreiding van uw klantenkring en het verkrijgen van nieuwe opdrachten.

  • Relatiebeheer

Bestaande relaties vertegenwoordigen een groot deel van uw omzet. Relatiebeheer is daarom van belang. Het ontbreekt u echter aan tijd om deze klantcontacten goed te onderhouden. RCK inventariseert uw bestaande klantenbestand en zorgt voor een intensief relatiebeheer en onderhoud. Met wellicht omzetverhoging als resultaat.

  • Promotie

Geen capaciteit binnen uw organisatie om uw bedrijf en/of product te promoten? RCK Sales Support biedt de oplossing. RCK voert zowel kort- als langlopende promoties voor u uit. RCK zorgt daarnaast ook voor de presentatie van uw bedrijfsconcept.

  • Badkamerontwerp en -advies

Ontwerp, advies, bouw- en aankoopbegeleiding van badkamers en sanitair. Voor zowel professionele partijen als  consumenten. Door mijn enorme interesse en passie voor interieur, en met name badkamers, kan ik u adviseren en begeleiden bij het ontwerpen, inrichten en (laten) uitvoeren van uw badkamerplannen. Zowel voor renovatie als nieuwbouw.